Gastenboek

E-mail 2. aug, 2022

Henk van Dijck

Goedendag, wij zijn al enige tijd op zoek naar een Toller of vergelijkbare hond (Friesche Stabij). Ons hele leven al honden gehad en paar jaar terug laatste hond overleden (ca 14 jr oud) missen toch een maatje en gezelligheid in huis, wonen op riant perceel,
ca 3500 m2, in Bosgebied. Graag zouden wij in aanmerking willen komen voor 1 van uw honden, ook is het voor ons wenselijk om een hond van 1-2 jaar over te kunnen nemen als iemand hier niet meer voor kan/wil zorgen, dank vast enthrone graag Henk van Dijck te
Bosch & Duin

E-mail 30. jun, 2022

Marika Rath

Hoi,

13 jaar geleden hebben wij een Tollerpup van jullie Donna x Renzo gekocht. We hebben er al die tijd een geweldige hond aan gehad maar nu is helaas het moment van afscheid gekomen omdat hij plotseling een bottumor in zijn poot blijkt te hebben. Als we een nieuwe
pup zouden nemen zou ik zo weer voor een Toller kiezen. Heerlijk karakter. Nu hebben we een tweedekans hond erbij. Bedankt voor de fijne tijd met een door jullie gefokt hondje.

E-mail 11. apr, 2022

Valerie

Hallo,

Wij zijn wonende in een rustig dorp met mooie polders en (kleinere) bossen als omgeving. In de toekomst met de verwachting naar boerderij te verhuizen. Wij vroegen ons af of jullie nog een nestje in de (toekomstige) planning hebben. Wij vinden de nova scotia
duck tolling retriever namelijk een prachtig ras met karakter die ons aanspreekt.

E-mail 29. mrt, 2022

Marcel van der Venne

Staan er nog nestjes bij jullie in de planning?

Mijn Toller is nu 13 en heeft niet meer het eeuwige leven, en alvast aan het omkijken naar de volgende. Maar nog in twijfel over weer Toller of toch weer een Stabij.

E-mail 29. mrt, 2022

Vera schreuder

Goedemiddag,



Mijn man en ik zijn geïnteresseerd in een toller puppy.

Kunt u ons op een wachtlijst plaatsen?

Met vriendelijke groet,

Vera

E-mail 13. feb, 2022

Rianne Kolf

Wij willen graag uitbreiding van ons hondengezin met een pup, en daarbij zijn wij toch al enige tijd zeer gecharmeerd van een Toller. Momenteel hebben wij een bruine Labrador Retriever en een glad-/langharige teckel. Is het mogelijk om hier over contact
met jullie te hebben? We horen graag van jullie!

E-mail 27. aug, 2020

Monika

Goedendag,



Wij, gezin van 4, zijn al enige tijd op zoek naar een toller puppy.

Altijd flatcoated retrievers in het gezin gehad. Nu zelf kennis gemaakt met de toller en waren gelijk verkocht.



Graag hoor ik van u of er nog een mogelijkheid is om op een wachtlijst te komen.



Mvg,

Monika

E-mail 7. aug, 2020

Britte

Beste,



Wij zijn een gezin van 5 en zijn al een tijdje opzoek naar een toller pup, het liefste een teefje.



Wij hebben altijd een hond gehad en nu willen we heel graag een nieuwe pup.



Ik hoor graag van u.



Met vriendelijke groet

Britte

E-mail 1. aug, 2020

Gert Wolbink

Hallo

Wij zijn een gezin met drie kinderen die op zoek is naar een Toller pup. Het is moeilijk om een nestje te vinden en we hopen dat u wellicht ons kan helpen of iemand kent die ons hierin kan helpen. 

Alvast dank voor uw reactie

Vriendelijke groet

Gert Wolbink

E-mail 16. jul, 2020

Sandra

Wij zouden graag een tweede toller bij hebben. Reeve is momenteel 10 maanden oud en willen hem graag een speelkameraadje geven om met hem samen te gaan wandelen en ravotten in de tuin en in het zwembad. Verwachten jullie in de nabije toekomst een nestje?
Wij zouden hem hier zoveel plezier mee doen. Alavst bedankt!

E-mail 17. mei, 2020

Karin Cornelissen

Hoi,

Wij zijn een sportief gezin met kinderen van 10,12 en 13 jaar oud en we zijn op zoek naar een toller pup. Zouden we een keer kunnen komen kijken bij jullie en bij goede klik aan 2 kanten op de wachtlijst plaatsnemen?

E-mail 13. mei, 2020

Remko en Amélie

Hallo,



Wij zijn een energiek gezin met 3 kinderen en op zoek naar een toller pup.

We zouden graag willen weten of jullie dit jaar nog pups krijgen en of wij daarvoor in aanmerking komen.



Groetjes Remko en Amélie

E-mail 8. mei, 2020

Annemiek

Hallo!

Wij zijn een gezin met twee lieve kindjes en wij zijn op zoek naar een leuke pup om ons huishouden compleet te maken. Zouden wij misschien een keer kennis mogen maken om te kijken hoe onze kindjes op jullie tollers reageren?



Groetjes,

Annemiek

E-mail 19. apr, 2020

monique

goedenavond

Wij zijn opzoek naar een toller pup heeft u een nestje of komt er binnenkort nog een nestje ik hoor graag van u


groetjes monique

E-mail 14. apr, 2020

Rosalie

Hallo,



Mijn gezin en ik zijn opzoek naar een nova scotia duck tolling retriever. Het gezin bestaat uit 3 kinderen (19,17,12) en natuurlijk de ouders.

We zijn een sportief gezin, waarbij we ook graag hardlopen. Ikzelf ren, ook buiten de corona tijden, hard. Hiermee ben ik gemiddeld 2 uur buiten aan het rennen en het lijkt ons gezellig als er een hond is die ons bij dit soort activiteiten kan vergezellen.
Omdat de toller een active, gezellige en mooie hond is, staat deze bij ons bovenaan. Natuurlijk vinden we het ook leuk om een 6e gezinslid te hebben.

Op de site staan verder geen contact gegevens. Vandaar dit berichtje met de vraag of jullie een wachtlijst hebben en of wij daar op mogen.



Graag hoor ik.

Groetjes.