Amy of Great Pleasure

   rood en wit               09-11-2001  


   vader        Beinnbhreagh´s great pleasure
   moeder     Xplosions of great pleasure 
Amy de 1ste " Toller " in ons midden.
Haar hebben we gekregen toen ze 7 weken oud was.
Amy is van pups af aan al een speciaal hondje, heeft een slechte start gemaakt maar heeft zich hier dubbel en dwars doorheen gevochten. 

Amy is vanaf de 7 maanden op diverse plaatsen in de gehele Benelux shows wezen lopen, een heeft daarbij diverse titels op haar naam geschreven. De keurmeesters gaven het volgende commentaar: 
Een hondje dat je betoverd en een " BELOFTE " wordt voor de toekomst. 

Met Amy hebben we paar nestjes pups gehad, waarvan twee nestjes met onze eigen reu. Uit haar laatste nestje met onze eigen reu hebben we zelf een pup aangehouden, omdat de pups uit het vorige nest uitgroeiden tot prachtige honden. zie "onze honden " en dan onder het kopje " Mila " .

Amy is dol op water en gaat dan ook dolgraag zwemmen en eigend zich dan alle stokken en takken haar toe. Zodat haar baasjes haar voldoende kunnen laten apporteren.

Amy, Je bent en blijft voor ons een " speciaal geval " met het karakter van goud !!!!!!!


20-06-2014: 
 

Amy is er niet meer !!

Eergisteren middag hebben we Amy in diepe rust aangetroffen, zoals gewoonlijk lag ze heerlijk te slapen in de hondenkennel maar dit maal was het geen slaap maar is ze van ons heengegaan.

Ze lag heel tevreden zoals altijd, maar dit maal constateerde we geen hartslag meer. Amy zou dit najaar 13 jaar zijn geworden.

Onze eerste toller heeft een super leven gehad, en we hebben veel plezier aan haar mogen beleven.

Rust zacht lieve Amy, en bedankt voor de super tijd samen !!