Wiske van Marhé-ke

   zwart en wit           11-02-2002

   vader       Ludo fan it heidehiem
   moeder    Linke fan t süderhiemWiske, een dochter uit het laatste nest van Linke en tevens een volle zus van Bayke. Het nestje waar ook Bayke in lag zag er veel belovend uit vandaar we deze combinatie nogmaals herhaalde en niet zonder succes.

Wiske werd door de keurmeesters omschreven als een hondje met een heel vrouwelijk hoofd en een mooie belijning, een hondje voor de toekomst.

Helaas heeft Wiske naar haar 1ste nestje haar baarmoeder moeten laten verwijderen, vandaar wij geen nestjes meer met haar fokken.
Wiske geniet nu op jonge leeftijd al van haar vrije tijd.
 

24-12-2013:

Wiske is er niet meer !!

De laatste weken ging het met Wiske niet helemaal lekker, ze heeft al vanaf 2007 een vergroeiing aan haar baarmoederhals welke nu in grotere maten zichtbaar werden, en begon te ontsteken .

Na meerdere malen overleg met de dierenarts is besloten haar te laten inslapen, de risico’s tijdens en na de operatie, haar leeftijd van bijna 12 jaar en de mogelijke complicaties hebben ons doen besluiten dat dit de beste oplossing is.

Wiske, bedankt voor ALLES !! 

Wiske is voor ons nu een mooie herinnering. Niet om te vergeten en zeker niet om weg te stoppen. Toch is er nu voor ons een leegte en verdriet. Maar als het donker genoeg is, worden alle sterren zichtbaar !!